88/1989

Annettu Helsingissä 26 päivänä tammikuuta 1989

Valtioneuvoston päätös lapsen sairaanhoito- ja kuntoutusavustuksesta vanhemmille annetun valtioneuvoston päätöksen 4§:n muuttamisesta

Valtioneuvosto on sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä muuttanut lapsen sairaanhoito- ja kuntoutusavustuksesta vanhemmille 21 päivänä tammikuuta 1988 annetun valtioneuvoston päätöksen (47/88) 4§:n näin kuuluvaksi:

4 §

Alle seitsemän vuotiaan lapsen vanhemmalle, joka sairaalassa lääkärin määräyksestä osallistuu lapsensa hoitoon tai kuntoutukseen, voidaan suorittaa avustusta, vaikka lapsen sairaus ei ole vaikea. Avustusta voidaan suorittaa myös silloin, kun vanhempi sairaalan poliklinikalla vaativien tai aikaa vievien toimenpiteiden vuoksi lääkärin määräyksestä osallistuu lapsensa hoitoon tai kuntoutukseen.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 1989.

Helsingissä 26 päivänä tammikuuta 1989

Sosiaali- ja terveysministeri
Helena Pesola

Vt. Nuorempi hallitussihteeri
Anja Kairisalo

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.