1012/1988

Annettu Helsingissä 2 päivänä joulukuuta 1988

Asetus korkealaatuisen siemen- ja taimiaineiston tuottamisesta maatalouden tutkimuskeskuksessa annetun asetuksen 14§:n muuttamisesta

Maa- ja metsätalousministerin esittelystä muutetaan korkealaatuisen siemen- ja taimiaineiston tuottamisesta maatalouden tutkimuskeskuksessa 24 päivänä helmikuuta 1984 annetun asetuksen (213/84) 14§ näin kuuluvaksi:

14 §

Yhteisöt osallistuvat keskuksen toiminnan rahoitukseen 9 §:ssä mainitun sopimuksen mukaisesti ostamalla keskuksen tuottamaa siemenperunaa ja lisäksi, jollei sopimuksesta muuta johdu, suorittamalla valtiolle keskuksen liikekirjanpidon tuloslaskelman osoittaessa alijäämäistä käyttökatetta alijäämän suuruisen rahamäärän.


Tämä asetus tulee voimaan 7 päivänä joulukuuta 1988 ja sitä sovelletaan myös yhteisöjen vastuusta tilivuodelta 1987 päätettäessä.

Helsingissä 2 päivänä joulukuuta 1988

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Maa- ja metsätalousministeri
Toivo T. Pohjala

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.