914/1988

Annettu Helsingissä 28 päivänä lokakuuta 1988

Liikenneministeriön päätös ajoneuvojen katsastuksesta ja rekisteröinnistä annetun asetuksen soveltamisesta annetun liikenneministeriön päätöksen muuttamisesta

Liikenneministeriö on

muuttanut 21 päivänä kesäkuuta 1982 ajoneuvojen katsastuksesta ja rekisteröinnistä annetun asetuksen soveltamisesta annetun liikenneministeriön päätöksen (458/82) 1§:n 3 momentin ja 2§:n 1 momentin g kohdan seuraavasti:

1 luku

Yleisiä määräyksiä

Ajoneuvorekisterin tiedot
1 §

3. Rekisteriin merkitään rakenneosat ja laitteet, joiden perusteella autolle on myönnetty autoverohuojennus vähäpäästöisenä. Rekisteriin voidaan lisäksi merkitä autoverovapauden perusteena olevat laitteet ja mitat sekä muut autorekisterikeskuksen tarpeellisiksi katsomat tiedot.

2 §

1. Rekisteriin merkittäviä ajoneuvon teknisiä tietoja ovat:


g) moottorin käyttövoima ja tilavuus; tilavuuden sijasta merkitään kuorma- ja linja-autosta kuitenkin moottorin teho; jaTämä päätös tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 1988.

Helsingissä 28 päivänä lokakuuta 1988

Liikenneministeri
Pekka Vennamo

Toimistopäällikkö, yli-insinööri
Reino Lampinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.