203/1988

Annettu Helsingissä 4 päivänä maaliskuuta 1988

Asetus taiteen edistämisen järjestelystä annetun asetuksen muuttamisesta

Sisäasiainministerin esittelystä lisätään taiteen edistämisen järjestelystä 24 päivänä marraskuuta 1967 annettuun asetukseen (513/67) uusi 16 a§ seuraavasti:

16 a §

Läänin taidetoimikunnan henkilökunta toimii lääninkanslian yhteydessä palvelussuhteessa lääninhallitukseen siten kuin siitä erikseen säädetään. Läänin taidetoimikunnan päätoimisen sihteerin ottaa lääninhallitus taidetoimikunnan esityksestä. Työsopimussuhteinen ohjaava läänintaiteilija on kuitenkin palvelussuhteessa taidetoimikuntaan, jonka johdon ja valvonnan alaisena läänintaiteilija toimii ja joka huolehtii läänintaiteilijan palvelussuhdeasioiden hoidosta.

Läänin taidetoimikunnan toimistotehtävät hoidetaan lääninhallituksessa. Lääninkonttori huolehtii toimikunnan tilinpidosta ja maksuliikkeestä. Opetusministeriö myöntää vuosittain läänin taidetoimikunnan toimintaa varten tarvittavat määrärahat.


Tämä asetus tulee voimaan 15 päivänä maaliskuuta 1988 kuitenkin siten, että toimikunnan tilinpidosta ja maksuliikkeestä aiheutuvista tehtävistä huolehtiminen siirtyy lääninkonttorille 1 päivänä tammikuuta 1989.

Helsingissä 4 päivänä maaliskuuta 1988

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Ministeri
Toivo T. Pohjala

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.