1154/1987

Annettu Helsingissä 18 päivänä joulukuuta 1987

Liikenneministeriön päätös Euroopan kuljetusministerikonferenssin (CEMT) kansainvälisiä muuttokuljetuksia ja kansainvälistä monenkeskistä kiintiöjärjestelmää koskevien päätöslauselmien 53 ja 26 noudattamisesta

1 §

Liikenneministeriö on saatuaan tieliikennelain 5§:n 4 momentin (692/83) mukaisen valtuuden ilmoittanut Suomen liittyvän Euroopan liikenneministerikonferenssin päätöslauselmaan n:o 53, joka koskee kansainvälisiä muuttokuljetuksia, ja päätöslauselmaan n:o 26, joka koskee kansainvälistä monenkeskistä kiintiöjärjestelmää.

Suomen ilmoitukset on konferenssissa hyväksytty ja Suomen osalta monenkeskiseksi kiintiöksi on hyväksytty 42 kuljetuslupaa.

2 §

Edellä mainittuja päätöslauselmia noudatetaan 1 päivästä tammikuuta 1988 lukien, ellei liikenneministeriö toisin ilmoita.

3 §

Päätöslauselmia koskevat asiakirjat ovat nähtävänä ja saatavana liikenneministeriössä.

Helsingissä 18 päivänä joulukuuta 1987

Liikenneministeri
Pekka Vennamo

Kansliapäällikkö
Juhani Korpela

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.