1066/1987

Annettu Helsingissä 8 päivänä joulukuuta 1987

Sisäasiainministeriön päätös eräiden tilanosien ja alueiden siirtämisestä Kuusamon kunnasta Taivalkosken kuntaan

Sisäasiainministeriö on kuntajaosta 21 päivänä tammikuuta 1977 annetun lain (73/77) nojalla päättänyt:

1 §

Kuusamon ja Taivalkosken välistä kuntajakoa muutetaan siten, että muutoksen jälkeen näiden kuntien välinen raja yhtyy 2§:ssä lueteltujen tilanosien ja alueiden kohdalla 30 päivänä tammikuuta 1874 rekisteröidyssä Polojärven jakokunnan isojakotoimituksessa ja 29 päivänä elokuuta 1876 rekisteröidyssä Inkeen jakokunnan isojakotoimituksessa muodostuneisiin kameraalisiin kunnan rajoihin.

2 §

Kuusamon kunnasta siirretään Taivalkosken kuntaan

1)seuraavat tilanosat:

Taivalkosken kuntaan kameraalisesti kuuluvasta Kynsiperän kylästä Takarannan tilasta 17:10 osa Harjulammin palstasta; sekä

Taivalkosken kuntaan kameraalisesti kuuluvasta Jokijärven kylästä Lampelan tilasta 19:21 osa Ulkomaapalsta I:stä Petäjävaarassa.

2)seuraavat alueet:

edellä mainittujen tilanosien alueella olevat Inkeen jakokunnan yhteinen vesialue Harjulammissa ja Polojärven jakokunnan yhteinen vesialue Petäjävaaran eteläpuolella olevassa lammessa sekä muut yleiset ja yhteiset alueet.

3 §

Siirto ei aiheuta muutosta kuntien kielelliseen jaotukseen.

4 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1989.

Helsingissä päivänä joulukuuta 1987

Helsingissä 8 päivänä joulukuuta 1987

Sisäasiainministeri
Jarmo Rantanen

Nuorempi hallitussihteeri
Kerttu Ilonen-Arjas

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.