753/1987

Annettu Helsingissä 10 päivänä syyskuuta 1987

Verohallituksen päätös rahana lääninhallitukseen suoritettavan leimaveron kuittausmerkinnästä

Verohallitus on 6 päivänä elokuuta 1943 annetun leimaverolain 70§:n 2 momentin nojalla, sellaisena kuin se on 26 päivänä kesäkuuta 1987 annetussa laissa (591/87), päättänyt:

1 §

Lääninhallitukseen rahana maksettavasta leimaveron suorituksesta on suorituksen vastaanottajan merkittävä kuittaus leimaveronalaiseen asiakirjaan.

2 §

Ellei leimaveronalaista asiakirjaa esitetä lääninhallituksessa, on leimaveron vastaanottajan kirjoitettava suorituksesta erillinen kuitti.

3 §

Sen, jonka leimaverolain 74-76§:n nojalla on huolehdittava leimaveron suorittamisesta, on kiinnitettävä lääninhallituksen leimaveron maksamisesta antama erillinen kuitti asiakirjaan.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 1987. Sitä sovelletaan päätöksen voimaantulopäivänä ja sen jälkeen tapahtuneeseen leimaveron suoritukseen.

Helsingissä 10 päivänä syyskuuta 1987

Pääjohtajan estyneenä ollessa, Ylijohtaja
Paavo Paavola

Verotussihteeri
Kristiina Puikkonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.