550/1987

Annettu Helsingissä 11 päivänä kesäkuuta 1987

Maa- ja metsätalousministeriön päätös eräiden lannoitevalmisteiden laatuvaatimuksista annetun maa- ja metsätalousministeriön päätöksen muuttamisesta annetun maa- ja metsätalousministeriön päätöksen voimaantulosäännöksen muuttamisesta

Maa- ja metsätalousministeriö on muuttanut eräiden lannoitevalmisteiden laatuvaatimuksista 21 päivänä toukokuuta 1986 annetun maa- ja metsätalousministeriön päätöksen muuttamisesta annetun maa- ja metsätalousministeriön päätöksen (284/87) voimaantulosäännöksen näin kuuluvaksi:

Tämä päätös tulee voimaan 2 §:n osalta 1 päivänä huhtikuuta 1987 ja 5 §:n osalta 1 päivänä syyskuuta 1987. Viimeksi mainittua pykälää sovelletaan lannoitteisiin, jotka on valmistettu tai maahantuotu 1 päivänä syyskuuta 1987 tai sen jälkeen.

Tämä päätös tulee voimaan 17 päivänä kesäkuuta 1987.

Helsingissä 11 päivänä kesäkuuta 1987

Maa- ja metsätalousministeri
Toivo T. Pohjala

Toimistopäällikkö
Olli Rekola

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.