528/1987

Annettu Helsingissä 29 päivänä toukokuuta 1987

Asetus työttömyysturvalain täytäntöönpanosta annetun asetuksen 3 §:n muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministerin esittelystä muutetaan 2 päivänä marraskuuta 1984 työttömyysturvalain täytäntöönpanosta annetun asetuksen (742/84) 3§:n 1 ja 3 momentti näin kuuluviksi:

3 §

Peruspäiväraha maksetaan päivärahaoikeuden alkamisesta lukien jälkikäteen kahden viikon välein siten, että päiväraha on hakijan nostettavissa viikon kuluessa maksukauden päättymisestä.


Työttömyysturvalain 19§:ssä tarkoitettua osa-aikatyötä ja 21§:ssä tarkoitettua sivutyötä tekevälle työttömyyspäiväraha maksetaan päivärahaoikeuden alkamisesta lukien jälkikäteen vähintään kerran kuukaudessa.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä heinäkuuta 1987 ja sitä sovelletaan etuuksiin, jotka kohdistuvat aikaan asetuksen voimaantulosta alkaen.

Helsingissä 29 päivänä toukokuuta 1987

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Sosiaali- ja terveysministeri
Helena Pesola

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.