680/1986

Annettu Helsingissä 19 päivänä syyskuuta 1986

Asetus työttömyyskassalain täytäntöönpanosta annetun asetuksen 3 §:n muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä muutetaan 2 päivänä marraskuuta 1984 työttömyyskassalain täytäntöönpanosta annetun asetuksen (743/84) 3 §:n 2 ja 5 momentti näin kuuluviksi:

3 §

Jos kassa hakee työttömyyspäivärahoihin kohdistuvaa valtionosuuden ennakkoa kuukausittain suoritettavaksi, tulee kassan lähettää sosiaali- ja terveysministeriölle kunakin vuonna lokakuun loppuun mennessä ennakkoa koskeva hakemus ja perusteltu arvio seuraavana vuonna maksettavista päivärahoista. Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa ennakon seuraavalle vuodelle viimeistään kunkin vuoden joulukuun 1 päivänä.


Edellä 3 momentissa mainittua ennakkoa tulee välittömästi tarkistaa, jos sen perusteet ovat muuttuneet. Sosiaali- ja terveysministeriö voi myös määrätä työttömyyskassan palauttamaan liikaa suoritettua ennakkoa.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 1986.

Helsingissä 19 päivänä syyskuuta 1986

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Sosiaali- ja terveysministeri
Eeva Kuuskoski-Vikatmaa

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.