218/1983

Annettu Helsingissä 24 helmikuuta 1983

Valtioneuvoston päätös ylimääräisistä sanomalehtimieseläkkeistä annetun valtioneuvoston päätöksen 3 ja 5 §:n muuttamisesta

Valtioneuvosto on opetusministeriön esittelystä tänään muuttanut ylimääräisistä sanomalehtimieseläkkeistä 6 päivänä tammikuuta 1977 annetun valtioneuvoston päätöksen (37/77) 3 ja 5 §:n seuraavasti:

3 §

Eläkkeen määrä on 66 prosenttia eläkkeen myöntämisvuoden alussa valtion V 10 palkkausluokkaan kuuluvassa virassa suoritetun peruspalkan ja II kalleusryhmän mukaisten viiden ikälisän yhteismäärästä.

5 §

Eläkettä koskevat hakemukset käsitellään kerran vuodessa. Kunakin vuonna myönnettäviä eläkkeitä koskevat hakemukset on jätettävä helmikuun loppuun mennessä opetusministeriölle. Hakemuksista on hankittava Päätoimittajien yhdistys ― Chefredaktörernas förening ry:n ja Suomen sanomalehtimiesten liitto ― Finlands journalistförbund ry:n lausunnot.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 1983.

Helsingissä 24 päivänä helmikuuta 1983

Opetusministeri
Kaarna Suonio

Kulttuuriasiainneuvos
Paula Tuomikoski

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.