142/1983

Muutos eduskunnan oikeusasiamiehen johtosäännön 20 §:ään

Eduskunta on 29 päivänä joulukuuta 1982 päättänyt muuttaa 12 päivänä joulukuuta 1919 hyväksytyn eduskunnan oikeusasiamiehen johtosäännön 20 §:n 1 momentin, sellaisena kuin se on muutettuna 18 päivänä marraskuuta 1977 (972/77), näin kuuluvaksi:

20 §

Oikeusasiamiehen kansliassa on kansliapäällikön, esittelijäneuvoksen, vanhemman oikeusasiamiehensihteerin, nuoremman oikeusasiamiehensihteerin, tarkastajan, osastosihteerin, toimistosihteerin, kanslia-apulaisen ja virastoavustajan toimia. Lisäksi oikeusasiamiehen kansliaan voidaan tulo- ja menoarvion rajoissa ottaa ylimääräisiä toimenhaltijoita ja tilapäisiä toimihenkilöitä.Tämä muutos tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1983.

Helsingissä 29 päivänä joulukuuta 1982

Eduskunnan puolesta:


Johannes Virolainen puhemies


Veikko Helle varapuhemies


Juuso Häikiö varapuhemies

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.