811/1982

Annettu Helsingissä 12. päivänä marraskuuta 1982

Asetus ennakkoperintäasetuksen 1 §:n muuttamisesta

Valtiovarainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä muutetaan 1 päivänä joulukuuta 1978 annetun ennakkoperintäasetuksen (904/78) 1 § näin kuuluvaksi:

1 luku

Yleiset säännökset

Ennakkoperintälain 3 §:n 1 momentissa tarkoitettu ilmoitus veroäyrin hinnasta on toimitettava verohallitukselle viimeistään marraskuun 17 päivänä.

Jos ilmoitusta ei ole toimitettu verohallitukselle 1 momentissa säädettyyn määräaikaan mennessä, sovelletaan ennakkoperinnässä edellisen vuoden veroäyrin hintaa.

Luettelo veroäyrin hinnoista julkaistaan säädöskokoelmassa.


Tämä asetus tulee voimaan 15 päivänä marraskuuta 1982, kuitenkin 1 §:n 2 momentin osalta 1 päivänä tammikuuta 1983. Jos vuonna 1983 sovellettavan veroäyrin hintaa ei ole ilmoitettu 1 §:n 1 momentissa mainittuun määräaikaan mennessä, sovelletaan vuoden 1983 ennakkoperinnässä edellisen vuoden ennakkoveroäyrin hintaa.

Helsingissä 12. päivänä marraskuuta 1982

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Ministeri
Jermu Laine

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.