657/1982

Annettu Helsingissä 27. päivänä elokuuta 1982

Asetus työterveyslaitoksen toiminnasta ja rahoituksesta annetun asetuksen 10 §:n muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministerin esittelystä muutetaan työterveyslaitoksen toiminnasta ja rahoituksesta 29 päivänä kesäkuuta 1978 annetun asetuksen (501/78) 10 § näin kuuluvaksi:

10§

Laitoksen päällikkönä on pääjohtaja. Laitoksessa on myös tutkimusjohtaja ja hallintojohtaja sekä lisäksi tutkimusprofessoreita ja muuta henkilökuntaa sen mukaan kuin työjärjestyksessä määrätään.

Pääjohtajalla ja tutkimusjohtajalla on professorin arvonimi. Osastonjohtajalla on professorin arvonimi, jos hänellä on yliopistossa tai korkeakoulussa todettu dosentin pätevyys.

Tutkimusprofessoriksi voidaan määräajaksi, enintään kuitenkin viideksi vuodeksi, nimittää henkilö, jolla on dosentin pätevyys ja joka täyttää työjärjestyksessä vahvistetut kelpoisuusehdot.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1983.

Helsingissä 27. päivänä elokuuta 1982

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Sosiaali- ja terveysministeri
Vappu Taipale

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.