63/1979

Annettu Helsingissä 18. päivänä tammikuuta 1979

Muutos valtiontilintarkastajain johtosääntöön

Eduskunta on 5 päivänä joulukuuta 1978 päättänyt muuttaa 8 päivänä kesäkuuta 1951 hyväksytyn valtiontilintarkastajainjohtosäännön (391/51) 2 §:n 1 momentin näin kuuluvaksi:

Valtiontilintarkastajilla on kanslia, jonka toimintaa valvoovaltiontilintarkastajain puheenjohtaja. Kansliassa ontarkastusneuvoksen, ylitarkastajan, tarkastajan, toimistosihteerin jakanslia-apulaisen toimia ja, sen mukaan kuin tarkoitukseen on varojaosoitettu, tarpeellinen määrä muuta henkilökuntaa. Lisäksitilintarkastajilla on oikeus käyttää asiantuntija-apua.Valtioneuvosto on valtioneuvoston kanslian esittelystä päättänyt,että edellä oleva Eduskunnan päätös valtiontilintarkastajainjohtosäännön muuttamisesta on julkaistava asetuskokoelmassa.

Helsingissä 18. päivänä tammikuuta 1979

Pääministerin sijainen Ministeri
Johannes Virolainen

Vs. hallitusneuvos
Stig Segercrantz

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.