342/1975

Annettu Helsingissä 23. päivänä toukokuuta 1975

Asetus työsuojelun valvonnasta annetun asetuksen muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministerin esittelystä muutetaan 21 päivänä joulukuuta 1973 työsuojelun valvonnasta annetun asetuksen (954/73) 38 §:n 2 momentti näin kuuluvaksi:

38§

Työsuojelutoimikuntien perustamiseen on ryhdyttävä siten ja siinä järjestyksessä kuin sosiaali- ja terveysministeriö työsuojeluhallituksen esityksestä määrää. Työsuojeluvaltuutettujen ja varavaltuutettujen vaalia ensimmäistä kertaa toimitettaessa valitaan heidät vaalivuotta seuraavan kalenterivuoden lopussa päättyväksi toimikaudeksi. Työsuojelutoimikunnan jäsenet valitaan vaalia ensimmäistä kertaa toimitettaessa vaalivuotta seuraavan kalenterivuoden lopussa päättyväksi toimikaudeksi, jollei sosiaali- ja terveysministeriö työsuojeluvaltuutetun ja työsuojelutoimikunnan toimikausien yhteensovittamiseksi muuta määrää.

Helsingissä 23. päivänä toukokuuta 1975

Tasavallan Presidentti
Urho Kekkonen

Sosiaali- ja terveysministeri
Seija Karkinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.