738/1966

Annettu Helsingissä 30. päivänä joulukuuta 1966

Laki tapaturmavakuutuslain muuttamisesta

Eduskunnan päätöksen mukaisesti muutetaan 20 päivänä elokuuta 1948 annetun tapaturmavakuutuslain (608/48) 39 §:n 1 momentti näin kuuluvaksi:

39§

Kun työntekijää on kohdannut työtapaturma, on siitä heti annettava tieto työnantajalle tai hänen edustajalleen, jonka tulee vaadittaessa antaa todistus tiedonannosta. Ilmoitus tapaturmasta, jonka johdosta voidaan otaksua vakuutuslaitoksen joutuvan suorittamaan korvausta, on viipymättä työnantajan toimesta tehtävä vakuutuslaitokselle. Ilmoitus on tehtävä sosiaaliministeriön vahvistamaa kaavaa käyttäen ja voi ministeriö kaavaa vahvistaessaan määrätä siinä annettaviksi viranomaisia varten muitakin kuin varsinaisesti tapaturman selvittämistä ja tapaturman johdosta suoritettavan korvauksen määräämistä varten tarpeellisia tietoja.


Helsingissä 30. päivänä joulukuuta 1966

Tasavallan Presidentti
Urho Kekkonen

Sosiaaliministeri
Matti Koivunen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.