442/1961

Annettu Helsingissä 25. päivänä elokuuta 1961

Asetus tekijänoikeudesta kirjallisiin ja taiteellisiin teoksiin annetun lain nondattamisen tehostamisesta

Opetusministerin esittelystä säädetään:

Kun annetaan lupa huvi- tai muiden sellaisten tilaisuuksien toimeenpanemiseen joihin tarvitaan viranomaisen lupa, on päätöksessä samalla huomautettava, että tekijänoikeudesta kirjallisiin ja taiteellisiin teoksiin 8 päivänä heinäkuuta 1961 annetun lain (404/61) säännöksiä tekijänoikeuden suojaamiseksi on noudatettava.

Edellä 1 §:ssä mainittu huomautus otettakoon myös päätökseen, jolla annetaan lupa ravintolan, kahvilan, hotellin, matkustajakodin tai muun sellaisen liikkeen pitämiseen.

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 1961 ja sillä kumotaan tekijänoikeudesta henkisiin tuotteisiin annetun lain noudattamisen tehostamisesta 31 päivänä tammikuuta 1941 annettu asetus (99/41).

Helsingissä 25. päivänä elokuuta 1961

TP
Urho Kekkonen

OPMm
Heikki Hosia

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.