976/1943

Annettu Helsingissä 3 päivänä joulukuuta 1943.

Laki Suomen Pankin ohjesäännön muuttamisesta.

Eduskunnan päätöksen mukaisesti muutetaan Suomen Pankin 21 päivänä joulukuuta 1925 annetun ohjesäännön 21 §, sellaisena kuin se on joulukuun 22 päivänä 1938 annetussa laissa, näin kuuluvaksi:

21 §.

Pankissa on, paitsi johtokunnan jäsenten virkoja, pankkivaltuusmiesten vahvistaman palkkaussäännön rajoissa konttorinjohtajien tointen ohella seuraavat pysyväiset toimet, nimittäin sihteerin. ylikamreerin, ylikassanhoitajan, osastopäällikköjen, kamreerien, kirieenvaihtaiien, kassanhoitajien, kirjanpitäjien, kanslistien, konttorikirjurien, kirjaajan, konttori- ja kassa-apulaisten ja puhelinkeskuksen hoitajien toimettaloustieteellisen tutkimuslaitoksen johtajan, osastopäällikköjen, tutkijain ja aktuaarien sekä setelipainon tarkastajan toimet ynnä tarpeellinen määrä ralianlaskijoita ja vahtimestareita sekä apulaisia.

Helsingissä 3 päivänä joulukuuta 1943.

Tasavallan Presidentti
RISTO RYTI.

Ministeri
Tyko Reinikka

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.