126/1917

Annettu Helsingissä, 14 päivänä joulukuuta 1917.

Asetus, esittelijäsihteerin viran asettamisesta Kulkulaitosten ja yleisten töiden toimituskuntaan kulkulaitoksia koskevien kysymysten taloudellista tutkimista varten.

Suomen Senaatti on, Senaatille kuuluvan vallan nojalla, Kulkulaitosten ja yleisten töiden toimituskunnan esittelyssä, katsonut hyväksi määrätä, että Kulkulaitosten ja yleisten töiden toimituskuntaan on tammikuun 1 päivästä 1918 alkaen asetettava kulkulaitoksia koskevien kysymysten taloudellista tutkimista varten esittelijäsihteerinvirka 14,000 markan vuotuisella palkkiolla, jonka viranhaltijan tulee olla joko filosofianlisensiaatti kansantalous- ja tilastollisessa tieteessä tai Teknillisen Korkeakoulun diploomitutkinnon suorittanut insinööri.

Tätä kaikki asianomaiset noudattakoot.

Helsingissä, 14 päivänä joulukuuta 1917.

Suomen Senaatti: E. N. SETÄLÄ. KYÖSTI KALLIO. JALMAR CASTRÉN. ONNI TALAS. HEIKKI RENVALL. J. ARAJÄRVI. A. FREY. E. Y. PEHKONEN. O. V. LOUHIVUORI. Richard Lindberg.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.