124/1917

Annettu Helsingissä 22 päivänä, joulukuuta 1917.

Suomen Senaatin päätös niiden luettelojen maksusta, jotka henkikirjoittajain tulee kunnallisten vaaliluettelojen tekemistä varten toimittaa.

Sittenkun Suomen Senaatti on 13 päivänä kuluvaa joulukuuta antanut erityisiä määräyksiä niistä henkilöluetteloista, jotka asianomaisen henkikirjoittajan tulee 27 päivänä marraskuuta 1917 annetun kunnallisen vaalilain 4 §:n mukaan maksua vastaan toimittaa kunnallisille vaalilautakunnille, on Senaatti tänään määrännyt, että mainittu maksu on oleva kuusi penniä kultakin luetteloihin merkityltä henkilönnimeltä sekä yhtä paljon kultakin luetteloihin kuuluvissa aakkosellisissa rekistereissä olevalta nimeltä, jos sellaisia rekisterejä valmistetaan.

Helsingissä, 22 päivänä joulukuuta 1917.

Sisäasiaintoimituskunnan Apulaispäällikkö, Senaattori Alexander Frey. Karl Modeen.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.