121/1917

Annettu Helsingissä, 14 päivänä joulukuuta 1917.

Asetus, joka koskee Suomen valtionrautateiden hallinnosta 7 päivänä toukokuuta 1903 annetun asetuksen 4 ja 6 momentin viimeisten kohtien muutettua sanamuotoa.

Suomen Senaatti on, Kulkulaitostoimituskunnan esittelyssä, vahvistanut seuraavan Suomen valtionrautateiden hallinnosta 7 päivänä toukokuuta 1903 annetun asetuksen 4 ja 6 momentin viimeisten kohtien muutetun sanamuodon:

4 mom.

»Yllä ilmoitettujen virkojen lisäksi voidaan päähallintoon perustaa muitakin virkoja niin pian kun ne on merkitty Suomen valtionrautateiden palkkaussääntöön. Virka- ja palvelusmiesten luku voidaan lisätä yli sen määrän, mikä yllä on ilmoitettu, ja määrätään se kutakin vuotta varten vahvistetussa menosäännössä.»

6 mom.

»Ylläilmoitettujen virkojen lisäksi voidaan linjahallintoon perustaa muitakin virkoja niin pian kun ne on merkitty Suomen valtionrautateiden palkkaussääntöön. Virka- ja palvelusmiesten luku voidaan myöskin li- sätä yli sen määrän, mikä yllä on ilmoitettu, ja määrätään se kutakin vuotta varten vahvistetussa menosäännössä.»

Tätä kaikki asianomaiset noudattakoot.

Helsingissä, 14 päivänä joulukuuta 1917.

Suomen Senaatti: E. N. SETÄLÄ. KYÖSTI KALLIO. JALMAR CASTRÉN. ONNI TALAS. J. ARAJÄRVI. A. FREY. E. Y. PEHKONEN. O. V. LOUHIVUORI. Richard Lindberg.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.