110/1917

Annettu Helsingissä, 13 p:nä joulukuuta 1917.

Asetus, sisältävä 30 päivänä joulukuuta 1887 annetun tullisäännön 33 §:n muutetun sanamuodon.

Suomen Senaatti on, Valtiovaraintoimituskunnan esittelyssä, muuttanut 30 päivänä joulukuuta 1887 annetun tullisäännön 33 §:n näin kuuluvaksi:

33 §.

Tullivalvonnan alaisena on purkaminen ja kuormaaminen sallittu kaikkina arkipäivänä kello kahdeksasta edellä puolenpäivän kello viiteen jälkeen puolenpäivän, yhden tunnin väliajalla päivällisaikana. Laivanpäällikön pyynnöstä voi tullinhoitaja tahi, ellei hän ole saapuvilla, muu paikalla oleva tulli virkamies, jos tarpeellista tullivalvontaa on saatavissa, sallia purkamisen tahi kuormaamisen muinakin vuorokauden aikoina, jolloin vartioiva tullipalvelija on oikeutettu saamaan korvausta sivusaatavataksassa säädettyyn määrään.

Tätä kaikki asianomaiset noudattakoot.

Helsingissä, 13 p:nä joulukuuta 1917.

Suomen Senaatti: E. N. SETELÄ. KYÖSTI KALLIO. ARTHUR CASTRÉN. HEIKKI RENWALL. JUHANI AROJÄRVI. ALEXANDER FREY. E. Y. PEHKONEN. A. W. LOUHIVUORI. Reguel Lundqvist.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.