107/1917

Annettu Helsingissä, 27 päivänä marraskuuta 1917.

Asetus esittelijäsihteerinviran, protokollasihteerinviran ja kanslistin viran perusta- misesta Suomen Senaatin Sosiaalitoimituskuntaan.

Suomen Senaatti on, Talousosaston kanslian esittelyssä 27 päivänä marraskuuta 1917 määrännyt, että Senaatin Talousosastoon perustetussa Sosiaalitoimituskunnassa on oleva esittelijäsihteerinvirka, protokollasih- teerinvirka ja kanslistinvirka, joiden haltioilta vaaditaan sama kelpoi- suus ja joihin liittyy samat edut ja oikeudet kuin muihin vastaaviin Talousosaston virkoihin.

Tätä kaikki asianomaiset noudattakoot.

Helsingissä, 27 päivänä marraskuuta 1917.

Suomen Senaatti: P. E. SVINHUFVUD. E. N. SETÄLÄ. KYÖSTI KALLIO. JALMAR CASTEN. ONNI TALAS. ARTHUR CASTRÉN. HEIKKI RENVALL. JUHANI ARAJÄRVI. ALEXANDER FREY. E. Y. PEHKONEN. O. W. LOUHIVUORI. A. E. Rautavaara.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.