99/1917

Annettu Helsingissä 8 päivänä marraskuuta 1917.

Asetus, 10 päivänä kesäkuuta 1909 annetun, piirieläinlääkärien ohjesäännön sisältävän asetuksen 5 §:n muuttamisesta toisin kuuluvaksi.

Suomen Senaatti on, MaanviIjelystoimituskunnan esittelyssä, säätänyt että kesäkuun 10 päivänä 1909 annetun, piirieläinlääkärien ohjesäännön sisältävän asetuksen 5 § on muutettuna oleva näin kuuluva:

5 §.

Ennenkun joku voidaan piirieläinlääkäriksi nimittää, vaaditaan, paitsi niitä kelpoisuudesta sellaiseen toimeen on erittäin säädetty, että hän vähintään kahden vuoden ajan on tässä maassa harjoittanut eläinlääkärin tointa, sekä että hän viimeksi kuluneiden kymmenen vuoden kuluessa on suorittanut erityisen piirieläinlääkäritutkinnon ohjelman mukaan, jonka Suomen Senaatti vahvistaa.

Tämä asetus astuu voimaan tammikuun 1 päivänä 1919.

Tätä kaikki asianomaiset noudattakoot.

Helsingissä, 8 päivänä marraskuuta 1917.

Suomen Senaatti: E. N. SETÄLÄ. ANTTI TULENHEIMO. LEO EHRNROOTH. KYÖSTI KALLIO. RUDOLF HOLSTI. Hannes Aejmelaeus.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.