82/1917

Annettu Pietarissa, 30 päivänä syyskuuta/13 päivänä lokakuuta 1917.

Avoin Kirje ja Käsky Valtiopäiväin kokoonkutsumisesta Helsingin kaupunkiin 1 päiväksi marraskuuta/ 19 päiväksi lokakuuta 1917.

Väliaikainen Hallitus tekee kaikille Suomen kansalaisille tiettäväksi, että se on nähnyt hyväksi heinäkuun 20/7 päivänä 1906 vahvistetun Valtiopäiväjärjestyksen nojalla määrätä, että Eduskunnan on kokoonnuttava Helsingin kaupunkiin varsinaisille valtiopäiville 1 päivänä marraskuuta/19 päivänä lokakuuta 1917; ja tulee siis kaikkien valittujen edustajain sanottuna aikana saapua Helsinkiin edustajatointansa Valtiopäiväjärjestyksen mukaisesti suorittamaan.

Pääministerin sijainen A. KONOVALOV.

Sosialiasiain Ministeri N. KISCHKIN.

Oikeusministeri P. N. MALJANTOVITSCH.

Taloudellisen Neuvoston Puheenjohtaja S. TRETJAKOV.

Kulkulaitosministeri A. LIVEROVSKL.

Meriministeri Kontra-amiraali VERDEREVSKI.

Sisäasiain-, posti- ja lennätinministeri A. NIKITIN.

Kansanvalistusministeri SERGEJ SALASKIN.

Raha-asiainministeri M. BERNATSKI.

Uskonnonasiainministeri A. KARTASCHEV.

Ulkoasiainministeri M. TERESCHTSCHENKO.

Ministeri Valtiosihteeri C. Enckell.Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.