77/1917

Annettu Pietarissa 4/17 p:nä syyskuuta 1917.

Väliaikaisen Hallituksen Käskykirje, joka koskee eron myöntämistä Valtakunnanneuvoston Jäsenelle Michael Stahovitshille Suomenmaan Kenraalikuvernöörin virasta ja IV Valtakunnanduuman Jäsenen Nikolai Nekrasovin nimittämistä Suomenmaan Kenraalikuvernööriksi.

IV Valtakunnanduuman Jäsenelle Nikolai Nekrasoville.

Vapautettuaan Valtakunnanneuvoston Jäsenen Michael Stahovitshin, hänen siitä tekemänsä ilmoituksen johdosta, hänelle uskotusta Suomenmaan Kenraalikuvernöörin virasta, on Väliaikainen Hallitus nimittänyt ja määrännyt Teidät Suomenmaan Kenraalikuvernööriksi, mikä Teidän tulee ilmoittaa Suomen Senaatille. Pietarissa, 4/17 päivänä syyskuuta 1917.

Väliaikaisen Hallituksen nimessä, Pääministeri A. KERENSKIJ.

Ministerivaltiosihteeri C. Enckell.Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.