66/1917

Annettu Pietarissa 5/18 päivänä elokuuta 1917.

Asetus 13/26 päivänä maaliskuuta 1903 annetun, luvan myöntämistä julkisten näytäntöjen toimeenpanemiseen Suomessa koskevan asetuksen kumoamisesta.

Väliaikainen Hallitus on, Suomen Senaatin esityksestä, Pietarissa 5/18 päivänä elokuuta 1917, vahvistanut seuraa van asetuksen:

Asetus luvan myöntämisestä julkisten näytäntöjen toimeenpanemiseen Suomessa, annettu 13/26 päivänä maaliskuuta 1903, kumotaan kaikelta voimaltaan ja vaikutukseltaan.

Tämän kautta ei tehdä muutosta siihen, mitä luvan hankkimisesta eräänlaisten näytäntöjen ja huvien toimeenpanemiseen sekä siitä suoritettavista maksuista muualla on säädetty.

Ministeri Valtiosihteeri Carl Enckell.Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.