57/1917

Annettu Pietarissa kesäkuun 19 (heinäkuun 2) päivänä 1917.

Asetus Suomen Aleksanterin-Yliopistoon sisäänkirjoitettujen ylioppilaiden suoritettavan opintomaksun säätämisestä kesäkuun 22 päivänä 1916 annetun asetuksen kumoamisesta.

Väliaikainen Hallitus on Suomen Aleksanterin-Yliopiston virkaatoimit- tavan Kanslerin esittelyssä Pietarissa 2 päivänä heinäkuuta (19 päivänä kesäkuuta) 1917 vahvistanut seuraa van asetuksen.

Täten säädetään: että Suomen Aleksanterin-Yliopistoon sisäänkirjoitettujen ylioppilaiden suoritettavan opintomaksun säätämisestä kesäkuun 22 päivänä 1916 annettu asetus kumotaan.

Väliaik. v. t. Kansleri Edv. Hjelt.Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.