53/1917

Annettu Helsingissä, elokuun 1 p:nä 1917.

Suomen Senaatin päätös Suomen Maanmittaushallituksen kolmannen vahtimestarin sekä lääninmaan- mittauskonttorien ja Vakauskomisionin vahtimestarien osallisuudesta Siviili- viraston leski- ja orpokassaan.

Suomen Senaatille kuuluvan vallan nojalla on Senaatti, Suomen Maanmittaushallituksen tekemästä esityksestä, nähnyt hyväksi, muuttaen Siviiliviraston leski- ja orpokassalle helmikuun 26 päivänä 1896 vahvistettua ohjesääntöä, määrätä että myöskin Suomen Maanmittaushallituksen kolmannen vahtimestarin viran haltija sekä kaikkien lääninmaanmittauskonttorien ja Vakauskomisionin vahtimestarien virkain haltijat ovat osallisia sanottuun kassaan siinä luokassa, johon kassan valiomiehet tulevat heidät määräämään. Helsingissä, 1 p:nä elokuuta 1917.

Maanviljelystoimituskunnan v. t. Päällikkö, Senaattori W. Wuolijoki.

O. J. Anttinen.Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.