28/1917

Annettu Helsingissä, 21 päivänä huhtikuuta 1917.

Suomen Senaatin Päätös, joka koskee Suomen Teknillisen korkeakoulun 25 päivänä helmikuuta 1909 vahvistetun tutkintosäännön 30 §:n muuttamista.

Nojaten 53 §:n säännökseen asetuksessa 2 päivältä huhtikuuta 1908, sisältävä Suomen Teknillisen korkeakoulun säännöt, tekee Suomen Senaatti tiettäväksi, että Senaatti on muuttanut Suomen Teknillisen korkeakoulun 25 päivänä helmikuuta 1909 vahvistetun tutkintosäännön 30 §:n näin kuuluvaksi:

§ 30.

Maanmittarintutkinnon ensimmäisen osan opinalat ovat: matematiikka; deskriptiivinen geometria; yleinen fysiikka ja meteorologia; kasvitiede; epäorgaanisen kemian alkeet, mineralogia ja geologia; huonerakenneoppi; sekä lisäksi harjoituksia käsivarais- ja karttapiirustuksessa.

Edellämainittua pykälää on muutettuna noudatettava 1 päivästä tammikuuta 1918.

Helsingissä, 21 päivänä huhtikuuta 1917.

Kauppa- ja Teollisuustoimituskunnan Päällikkö, Senaattori Leo Ehrnrooth. Hj. Enwald.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.