21/1917

Suomen Senaatin päätös 21 päivältä maaliskuuta 1917 Keisarillisen Suomen Senaatin 6 päivänä huhtikuuta 1914 antaman päätöksen kumoamisesta, koskeva liputtamista ja ilotulituksen järjestämistä Keisarillisina juhlapäivinä sekä entisen Keisarin Nikolai II ja hänen perheensä jäsenten muotokuvien poistamisesta virkahuoneista.

Suomen Senaatille annetun vallan nojalla, on Senaatti nähnyt hyväksi, siihen nähden, että keisari Nikolai II on luopunut Venäjän valtaistuimesta kumota Keisarillisen Suomen Senaatin päätöksen 6 päivältä huhtikuuta 1914 koskeva liputtamista ja ilotulituksen järjestämistä Keisarillisina juhlapäivinä. Samalla on Senaatti määrännyt, että kaikkien virastojen ja virkamiesten on virkahuoneistaan poistettava entisen keisarin Nikolai II:n ja hänen perheensä jäsenten muotokuvat.

Talousosaston Kanslian v. t. Päällikkö, v. t. Varapuheen- johtaja, Senaattori, Vara-amiraali A. Wirenius.

A. Wuorenheimo.Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.