21/1917

Annettu 11 (24) päivänä helmikuuta 1917.

Armollinen määräys oikeuden myöntämisestä Evon entisessä Metsäopistossa valmistuksensa saaneille metsänhoitovirkamiehille lukea eläkkeensaantia varten hyväkseen virkavuosia samojen perusteiden mukaan kuin ne metsänhoitovirkamiehet, jotka ovat suorittaneet metsänhoidollisen oppimääränsä Keisarillisessa Aleksanterin-Yliopistossa.

Hänen Majesteettinsa Keisari on, Keisarillisen Suomen Senaatin alistusta alamaisesti esiteltäessä, 11/24 päivänä helmikuuta kuluvaa vuotta suvainnut Armossa myöntää sellaisille Suomen metsänhoitovirkamiehille, jotka ovat saaneet tietopuolisen ammattivalmistuksensa Evon entisessä metsäopistossa, oikeuden eläkkeen saantia varten lukea hyväkseen virkavuosia samojen perusteiden mukaan kuin ne metsänhoitovirkamiehet, jotka ovat suorittaneet metsähoidollisen oppimääränsä Keisarillisessa Aleksanterin-Yliopistossa.

Tämän Hänen Majesteettinsa Keisarin Armollisen määräyksen on Keisarillinen Senaatti päättänyt julkaista Suomen Suuriruhtinaanmaan Asetuskokoelmassa.

Kamari toimituskunnan v. t. Päällikkö, Senaattori E. R. Rainesalo.

V. A. Ilves.Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.