13/1917

Keisarillisen Suomen Senaatin päätös helmikuun 27 päivältä 1917 lisäyksistä Lahden kaupungin raastuvanoikeuden ja maistraatin palkkaussääntöön.

Keisarilliselle Senaatille Armossa annetun vallan nojalla on Keisarillinen Senaatti, katsonut hyväksi, lisäykseksi Keisarillisen Senaatin päätökseen helmikuun 27 päivältä 1912, jolla Lahden kaupungin raastuvanoikeudelle ja maistraatille on vahvistettu uusi palkkaussääntö, vahvistaa maistraattiin perustetun kanslisti viran haltijan palkan 1,200 markaksi vuodessa sekä oikeuttaa maistraatinkanslistin, kunnallisneuvosmiehen ja kaupunginvoudin saamaan 10 % palkankorotuksen pohjapalkoistaan viiden ja kymmenen vuoden nuhteettoman palveluksen jälkeen.

Helsingissä, helmikuun 27 päivänä 1917.

Oikeustoimituskunnan v. t. Päällikkö, Senaattori Arthur Brofeldt. Eino J. Ahla.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.