12/1917

Annettu Tsarskoje Selossa 11 (24) päivänä helmikuuta 1917.

Armollinen asetus 20 päivänä joulukuuta 1888 annetun, erinäisiä määräyksiä kyytitoimesta sisältävän Armollisen julistuksen 1 §:n muuttamisesta.

Hänen Majesteettinsa Keisari on, Keisarillisen Suomen Senaatin alamaisesta esityksestä, ollessaan Tsarskoje Selossa 11 (24) päivänä helmikuuta 1917 suvainnut Armossa määrätä, että 20 päivänä joulukuuta 1888 annetun, erinäisiä määräyksiä kyytitoimesta sisältävän Armollisen julistuksen 1 § on muutettava näin kuuluvaksi:

1 §.

Kyytiraha on kaikkialla kaksikymmentä penniä kilometriltä, johon kyytirahaan myös sisältyy maksu paikkakunnalla tavallisten ajoneuvojen ja -kalujen käyttämisestä, joita kyyditsijä on velvollinen matkaa varten antamaan.

Ministeri Valtiosihteeri W. Markoff.Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.