9/1917

Keisarillisen Suomen Senaatin päätös helmikuun 20 päivältä 1917, sisältävä ”Liikepankki O.Y., Kommersbanken A. B.” nimisen osakeyhtiön yhtiöjärjestyksen vahvistuksen.

Keisarilliselle Suomen Senaatille Armossa annetun vallan nojalla on Keisarillinen Senaatti vahvistanut alempana olevan yhtiöjärjestyksen »Liikepankki O. Y., Kommersbanken A. B.» nimiselle osakeyhtiölle sekä antanut mainitulle yhtiölle luvan harjoittaa pankkiliikettä niillä ehdoilla kuin Armolliset asetukset 10 päivältä toukokuuta 1886 pankkiliikkeestä, jota yhtiö harjoittaa, ja 11 päivältä huhtikuuta 1901, eräiden ensinmainitun Armollisen asetuksen pykäläin muuttamisesta toisin kuuluviksi, sisältävät, kuin myös ehdolla, että yhtiö on velvollinen noudattamaan mainittuihin asetuksiin vastedes ehkä tehtäviä muutoksia:Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.