7/1917

Keisarillisen Suomen Senaatin päätös helmikuun 13 päivältä 1917, Suomen valtionrautateillä voimassa olevain tariffien väliaikaisesta korottamisesta.

Keisarilliselle Suomen Senaatille Armossa annetun vallan nojalla on Keisarillinen Senaatti vahvistanut seuraavan päätöksen väliaikaisesta tariffien korottamisesta Suomen valtionrautateillä.

1 §.

Nykyään Suomen valtionrautateillä matkustajien, matkatavaroiden ja rahtitavaran kuljetuksesta suoritettavat maksut, lukuunottamatta maksuja makuuvaunupileteistä ja koulunuorison kuukausipileteistä, samoin kuin Keisarillisen Senaatin vahvistamat kuljetusmaksujen minimimäärät korotetaan 20 %:lla.

2 §.

Tämä päätös astuu voimaan rahtimaksuihin nähden maaliskuun 1 päivästä alkaen, mutta matkustajien ja matkatavaroiden kuljetuksesta suoritettaviin maksuihin nähden 1 päivästä huhtikuuta v. 1917. Paikallisliikenteeseen rataosalla Pietari—Valkeasaari sekä rahtitavaran kuljetukseen nähden maitse käyvässä tavarayhdysliikenteessä Suomen kanssa tämä päätös astuu voimaan sen jälkeen, kun siinä säädetty tariffien korottaminen on julkaistu Venäjän rautateitten tariffikokoelmassa.

Helsingissä helmikuun 13 päivänä 1917.

Kulkulaitostoimituskunnan v. t. Päällikkö, Senaattori Kreivi Berg. Richard Lindberg.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.