6/1917

Keisarillisen Suomen Senaatin päätös 6 päivänä helmikuuta 1917, joka koskee Hongistonböle-nimisen tilan siirtämistä Paimion pitäjästä Marttilan pitäjään.

Keisarilliselle Suomen Senaatille Armossa annetun vallan nojalla on Keisarillinen Senaatti määrännyt, että Hongistonböle-niminen tila on kirkollisessa suhteessa siirrettävä Paimion seurakunnasta — Marttilan seurakuntaan, hallinnollisessa suhteessa Piikkiön kihlakunnan Paimion pitäjän nimismiehenpiiristä — Maskun kihlakunnan, Marttilan, Kosken, Karmaisten ja Tarvasjoen pitäjien nimismiehenpiiriin kamerallisessa suhteessa Paimion pitäjästä — Marttilan pitäjään, sekä oikeudellisessa suhteessa Piikkiön tuomiokunnan Paimion y. m. pitäjäin käräjäkunnasta — Loimaan tuomiokunnan Marttilan, Kosken, Karmaisten ja Tarvasjoen pitäjäin käräjäkuntaan.

Edellämainitun tilan siirto on sekä kirkollisessa että hallinnollisessa, kameraalisessa ja oikeudellisessa suhteessa astuva voimaan 1 päivänä tammikuuta 1918.

Helsingissä, 6 päivänä helmikuuta 1917.

Oikeustoimituskunnan v. t. Päällikkö, Senaattori Arthur Brofeldt. T. Langolain.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.