6/1917

Keisarillisen Suomen Senaatin päätös 6 päivältä helmikuuta 1917 Mikkelin kaupungin kaupunginlääkärille myönnetystä osallisuudesta Siviili- virkakunnan leskien- ja orpoinkassaan.

Keisarilliselle Suomen Senaatille Armossa annetun vallan nojalla on Keisarillinen Senaatti, Mikkelin kaupungin valtuusmiesten tekemästä anomuksesta, nähnyt hyväksi julistaa sanotun kaupungin kaupungin - lääkärinviran haltijan osalliseksi Siviilivirkakunnan leskien- ja orpoinkassaan, kuitenkin ehdolla, että kaupunki sitoutuu vastaamaan siitä, että leskien- ja orpoinkassaan tästä virasta tulevat palkansäästöt ja eläkemaksut suoritetaan kassaan ja säädetyt tilit siitä oikeaan aikaan annetaan.

Helsingissä 6 päivänä helmikuuta 1917.

Valtiovaraintoimituskunnan v. t. Päällikkö, Senaattori M. Ganskau. Reguel Lundqvist.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.