4/1917

Keisarillisen Suomen Senaatin päätös 30 päivältä tammikuuta 1917 postirahanvapaudesta postilähetyksiä varten, jotka sisältävät tiedonantoja maatalouden kannattavaisuudesta.

Keisarilliselle Suomen Senaatille Armossa annetun vallan nojalla on Keisarillinen Senaatti, täydentäen erityisille viranomaisille, virka- ja palvelusmiehille, laitoksille ja tieteellisille seuroille tulevasta vapaakirjeoikeudesta 17 päivänä helmikuuta 1898 annettua Armollista julistusta, määrännyt että maatalouden kannattavaisuustyöhön osaa ottavien tilojen Maanviljelyshallitukselle lähetettävät tiedonannot saa avonaisissa kuorissa, joihin mainitun hallituksen osoite on painettu, postirahatta lähettää postitse Maanviljelyshallitukselle.

Helsingissä, 30 päivänä tammikuuta 1917.

Kulkulaitostoimituskunnan v. t. Päällikkö, Senaattori Kreivi Berg. G. E. F. Albrecht.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.