Seurattu SDK 300/2021 saakka.

29.11.2018/1038

Valtioneuvoston asetus valtion korvauksesta työelämäkokeilun järjestämiseen

Katso tekijänoikeudellinen huomautus käyttöehdoissa.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään julkisten työvoima- ja yrityspalveluiden alueellista tarjoamista ja työelämäkokeilua koskevasta kokeilusta annetun lain (505/2017) 20 §:n nojalla:

1 §
Valtion korvauksen hakeminen

Kunta hakee julkisten työvoima- ja yrityspalveluiden alueellista tarjoamista ja työelämäkokeilua koskevasta kokeilusta annetun lain (505/2017) 20 §:n 1 momentissa tarkoitettua valtion korvausta työelämäkokeilun järjestämisestä elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskukselta.

Kunnan on liitettävä hakemukseensa selvitys siitä, että työelämäkokeilu on toteutunut julkisten työvoima- ja yrityspalveluiden alueellista tarjoamista ja työelämäkokeilua koskevasta kokeilusta annetun lain 16 ja 17 §:ssä edellytetyllä tavalla.

2 §
Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 2018. Asetusta sovelletaan 1 päivästä elokuuta 2017 lukien järjestettyyn työelämäkokeiluun. Kunnan on haettava korvausta viimeistään 30 päivänä kesäkuuta 2019.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.