Seurattu SDK 461/2022 saakka.

25.8.1961/442

Asetus tekijänoikeudesta kirjallisiin ja taiteellisiin teoksiin annetun lain noudattamisen tehostamisesta

Katso tekijänoikeudellinen huomautus käyttöehdoissa.

Opetusministerin esittelystä säädetään:

1 §

Kun annetaan lupa huvi- tai muiden sellaisten tilaisuuksien toimeenpanemiseen joihin tarvitaan viranomaisen lupa, on päätöksessä samalla huomautettava, että tekijänoikeudesta kirjallisiin ja taiteellisiin teoksiin 8 päivänä heinäkuuta 1961 annetun lain (404/61) säännöksiä tekijänoikeuden suojaamiseksi on noudatettava.

2 §

Edellä 1 §:ssä mainittu huomautus otettakoon myös päätökseen, jolla annetaan lupa ravintolan, kahvilan, hotellin, matkustajakodin tai muun sellaisen liikkeen pitämiseen.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 1961 ja sillä kumotaan tekijänoikeudesta henkisiin tuotteisiin annetun lain noudattamisen tehostamisesta 31 päivänä tammikuuta 1941 annettu asetus (99/41).

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.