16/2020

Annettu: Helsingissä 21 päivänä tammikuuta 2020

Valtiovarainministeriön ilmoitus Pohjoismaiden välillä tulo- ja varallisuusveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi tehdyn sopimuksen (SopS 25–26/1997) ulottamisesta käsittämään Ahvenanmaan maakunnan osalta myös Suomen kunnallisvero

Helsingissä 23 päivänä syyskuuta 1996 Pohjoismaiden välillä tulo- ja varallisuusveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi tehty sopimus, jonka eräät määräykset hyväksyttiin 15 päivänä marraskuuta 1996 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (411/1997), on tullut voimaan 11 päivänä toukokuuta 1997.

Sopimuksen 3 artiklan 1 kappaleen a kohdan mukaan "Suomi ei Suomen kunnallisveron osalta käsitä Ahvenanmaan maakuntaa".

Valtiovarainministeriö ilmoittaa, että Suomen 7 päivänä toukokuuta 1998 sopimuspuolille lähettämälle kiertonootilla ja siihen saaduilla vastauksilla sopimus on sen 30 artiklan mukaisesti laajennettu Ahvenanmaan maakunnan osalta kattamaan myös Suomen kunnallisvero.

Helsingissä 21 päivänä tammikuuta 2020

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.