44/2018

Annettu: Helsingissä 15 päivänä kesäkuuta 2018

Valtiovarainministeriön ilmoitus Alankomaiden kuningaskunnan kanssa Alankomaiden Antillien osalta automaattisesta tietojenvaihdosta säästöjen tuottamista korkotuloista tehdyn sopimuksen irtisanomisesta Curaçaon osalta

Valtiovarainministeriö ilmoittaa, että Alankomaat on 8 päivänä kesäkuuta 2018 päivätyllä nootillaan irtisanonut Suomen tasavallan ja Alankomaiden kuningaskunnan välillä Alankomaiden Antillien osalta automaattisesta tietojenvaihdosta säästöjen tuottamista korkotuloista kirjeenvaihdolla tehdyn sopimuksen (SopS 52 ja 77/2005) sen 13 artiklan mukaisesti, siltä osin kuin sopimus koskee Curaçaota. Irtisanominen tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2019. Irtisanominen ei koske Sint Maartenia, jonka osalta odotetaan erillistä irtisanomisilmoitusta.

Helsingissä 15 päivänä kesäkuuta 2018

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.