22/1988

Alkuperäinen sopimus: 48/1981

Ulkoasiainministeriön ilmoitus helposti pilaantuvien elintarvikkeiden kansainvälisiä kuljetuksia ja tällaisissa kuljetuksissa käytettävää erityiskalustoa koskevan yleissopimuksen I-liitteen muutosten voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että helposti pilaantuvien elintarvikkeiden kansainvälisiä kuljetuksia ja tällaisissa kuljetuksissa käytettävää erityiskalustoa koskevan yleissopimuksen (ATP) (SopS 48/81) I-liitteeseen Ranskan ehdotuksesta tehdyt muutokset, jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt 13 päivänä helmikuuta 1987, tulevat voimaan 27 päivänä toukokuuta 1988.

Ilmoituksessa mainitut muutokset ovat nähtävinä ja saatavissa maa- ja metsätalousministeriössä, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 17 päivänä toukokuuta 1988

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.