10/1988

Ulkoasiainministeriön ilmoitus Suomen Tasavallan ja Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton välisen kaupallis-taloudellisen, teollisen ja tieteellis-teknisen yhteistyön kehittämistä ja syventämistä koskevaan vuoteen 1990 ulottuvaan pitkän ajanjakson ohjelmaan liittyvän pöytäkirjan allekirjoittamisesta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että Moskovassa on 6 päivänä lokakuuta 1987 allekirjoitettu Suomen Tasavallan ja Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton välisen kaupallistaloudellisen, teollisen ja tieteellis-teknisen yhteistyön kehittämistä ja syventämistä koskevaan vuoteen 1990 ulottuvaan pitkän ajanjakson ohjelmaan liittyvä pöytäkirja.

Pöytäkirjan 12 kappaleen mukaan on edellä mainitun pitkän ajanjakson ohjelman (SopS 54/77 ja 10/81) voimassaoloaikaa jatkettu vuoden 2000 loppuun.

Helsingissä 29 päivänä helmikuuta 1988

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.