58/1977

Asetus Asetus Pohjoismaiden kesken tehdyn konkurssia koskevan sopimuksen muuttamista tarkoittavan sopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Suomen, Islannin, Norjan, Ruotsin ja Tanskan kesken Kööpenhaminassa 7 päivänä marraskuuta 1933 tehdyn konkurssia koskevan pohjoismaisen sopimuksen muuttamista tarkoittava Kööpenhaminassa 11 päivänä lokakuuta 1977 tehty sopimus. jonka eräät määräykset on 28 päivänä lokakuuta 1977 annetulla lailla (883/ 77) hyväksytty, jonka tasavallan presidentti on ratifioinut viimeksi mainittuna päivänä ja jota koskeva ratifioimiskirja on talletettu Tanskan ulkoasiainministeriöön 31 päivänä lokakuuta 1977, tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1978 niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 2 päivänä joulukuuta 1977.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.