51/1977

Suomen Tasavallan hallituksen ja Italian Tasavallan hallituksen väliseen kansainvälistä maantieliikennettä koskevaan sopimukseen liitetty PÖYTÄKIRJA

Sopimusvaltiot ovat sopineet seuraavista ajoneuvojen liikennöimisestä ja hallussapidosta kannettavia veroja ja maksuja koskevista määräyksistä:

a) tässä sopimuksessa käytetty sanonta "lupa" vastaa tapauksista riippuen italian kielen sanontoja "concessione" tai "autorizzazione" tai yhdessä molempia sanontoja;

b) Italian asianomaiset viranomaiset soveltavat 13 artiklan 2 kappaletta tapaus tapaukselta;

c) 14 artiklassa mainitut poikkeukset koskevat Italiassa liikennöiviä suomalaisia moottoriajoneuvoja, joista tavanomaisen 4 kuukauden vähimmäisjakson sijasta on suoritettava 3 päivän vähimmäisjaksolta liikennöintivero, jonka suuruus on 1/360 vuosiverosta päivältä.

Tavarankuljetukseen käytettävät moottoriajoneuvot ovat vapautettuja 28.12.1959 annetussa laissa n:o 1146 mainitun kiinteän veron maksamisesta.

Tehty Helsingissä 31 päivänä elokuuta 1976 kahtena suomen-, italian- ja englanninkielisenä kappaleena, joiden kaikki tekstit ovat yhtä todistusvoimaisia.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.