1/1964

Asetus Asetus ydinasekokeiden kieltämiseksi ilmakehässä, ulkoavaruudessa ja veden alla tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun eduskunta on hyväksynyt ne Moskovassa 5 päivänä elokuuta 1963 ydinasekokeiden kieltämiseksi ilmakehässä, ulkoavaruudessa ja veden alla tehdyn sopimuksen säännökset, jotka vaativat eduskunnan suostumusta, ja eräiden ydinräjäytysten kieltämisestä on 20 päivänä joulukuuta 1963 annettu laki (587/63), tasavallan presidentti ratifioinut sopimuksen ja ratifioimiskirjat 9 päivänä tammikuuta 1964 talletettu Amerikan Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen Kuningaskunnan sekä Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton hallitusten huostaan, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu sopimus on voimassa niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissa 17 päivänä tammikuuta 1964.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.