43/1987

Annettu Helsingissä 23 päivänä tammikuuta 1987

Asetus hevostalousneuvottelukunnasta annetun asetuksen 1§:n muuttamisesta

Maa- ja metsätalousministerin esittelystä muutetaan hevostalousneuvottelukunnasta 31 päivänä joulukuuta 1986 annetun asetuksen (1074/86) 1§ näin kuuluvaksi:

1 §

Valtion osuutena vedonlyönnistä hevoskilpailuissa kertyvien varojen käyttämiseen liittyvien asioiden hoitamista varten voi maatilahallituksen apuna olla neuvoa-antavana toimielimenä maa- ja metsätalousministeriön asettama hevostalousneuvottelukunta, johon kuuluu puheenjohtaja ja kuusi muuta jäsentä, joilla kullakin on henkilökohtainen varajäsen. Maa- ja metsätalousministeriö määrää puheenjohtajan ja muut jäsenet sekä henkilökohtaiset varajäsenet kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

Neuvottelukunnassa ovat edustettuina maa- ja metsätalousministeriö, valtiovarainministeriö, opetusministeriö, maatilahallitus, Suomen Hippos r.y. kahdella edustajalla sekä Suomen Ratsastajain Liitto r.y.


Tämä asetus tulee voimaan 28 päivänä tammikuuta 1987.

Helsingissä 23 päivänä tammikuuta 1987

Tasavallan Presidentti
Mauno Koivisto

Maa- ja metsätalousministeri
Toivo Yläjärvi

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.